X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar Euro
X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar Euro

Fiyat artışı ve Maliyet Hakkında

AnasayfaHaberiniz Olsun.Fiyat artışı ve Maliyet Hakkında

Değerli müşterilerimiz,

 

Küresel piyasalardaki enerji hammadde fiyatlarındaki artışların belirli seviyeleri geçmesi sebebi ile nihai elektrik tarifelerinde sanayi abone grubu için %50 oranında 1 Eylül 2022 tarihinde artış yapılmıştır. Bu artış elektrik maliyetlerimize direkt olarak yansımış bulunmaktadır. Enerji fiyatları bu son gelen artış hariç 1 Ocak 2022 tarihinden 31 Kasım 2022 tarihine kadar olanki süreç içerisinde %265 oranında artmıştır. Üç aylık olarak değişen oranlarda ücretlendirilen enerji fiyatlarının yılın başından bu yana önemli ölçüde artmış olması, tüm dünyada hemen hemen tüm sektörlerde olduğu gibi bizleri de olumsuz olarak etkilemektedir. Fiyatların yakın gelecekte düşmesi veya istikrar kazanması muhtemel olmadığı için, sunmakta olduğumuz hizmetlerin

birçoğunun fiyatlarını paket özelliklerine göre değişken oranında artırmak zorunda olduğumuzu üzülerek sizlere bildirmek zorundayız.

Fiyatlar nasıl belirleniyor?

Günümüz ekonomisinde 2022 yılı başından bugüne dek enerji maliyetlerindeki artış ve doviz kurlarının artmasıyla sunulan hizmetlerin maliyetinini %70'ini elektrik ve lisans maliyeti oluşturmaktadır. Bunun dışındaki gider kalemleri, personel maliyetleri, işletme giderleri, yatırım maliyetleri gibi faktörlerdir. Enerji fiyatlarındaki artış oranlarını daha detaylı gözlemlemek için halka açık bir biçimde yayınlanan EPDK basın odası sayfasında inceleyebilirsiniz.

https://www.epdk.gov.tr/Detay/Icerik/17/basin-odasi

Yeni fiyatlar ne zaman uygulamaya geçecek?

Yeni fiyatlarımız  Yazılımlar hariç  05 Ocak 2023 itibariyle tüm müşterilerimiz için eş zamanlı olarak geçerli olacaktır. 30 Aralık 2022 itibariyle yapılan ödemeler güncel fiyatlarla tahsil edilmeye başlanacaktır. Kiralık fiziksel sunucularda fiyat artışı 5 Ocak 2023 itibariyle yapılacaktır.

Maliyetlerin artmasını kabul etmiyorum. Ne yapmam gerekir?

Sunulabilecek en iyi hizmeti 7/24 sorumluluk alanımız dışındaki konularda

dahi teknik destek sunarak en makul ücretlerle vermeye çalıştığımızı düşünüyoruz. Yapılan bu zorunlu fiyat güncellemesinden sonra yine de hizmetlerinizi iptal etmek isterseniz sizlerin kararınıza saygı duyarız. Fiyat güncellemesinin sizleri mağdur etmemesi için bu duyurudan 1 gün sonra uygulanacak olup, ekstra bir indirim sağlayabilmemiz ne yazık ki mümkün değildir.

Siz müşterilerimizin bilgisine sunar, anlayışınız için teşekkür ederiz


Top